Analisten vinden koers Wynn Resorts acceptabel

Wynn Resorts 's beurskoers lijkt nu, mede door de laatste koersstijging van het aandeel, in lijn met de fair values van de meeste waarderingsmodellen te zijn. Het gros van de analisten noemt daarom het aandeel Wynn Resorts op dit niveau eerlijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 6 analisten gevolgd. Dit ondanks dat er nog steeds veel koopadviezen uitstaan is de gemiddelde taxatie rond de huidige beurskoers. De gemiddelde richtprijs (fair value) staat op 166,67 dollar. Dit is zo'n 2 procent meer dan de huidige koers van 164,28 dollar.

Taxaties voor Wynn Resorts uiteenlopend

koersdata

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 6,99 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 6,31 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Wynn Resorts in beeld plus taxaties 2018

fundmantele data

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 784 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Wynn Resorts 's resultaat per aandeel op een winst van 7,49 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21,93 uit.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,22 dollar. Wynn Resorts 's dividendrendement komt dus op 1,35 procent uit. Gemiddeld levert een aandeel in de entertainmentbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Recentste taxaties rond de 202 dollar

De laatste 3 adviezen voor het entertainmentbedrijf zijn afkomstig van Jefferies & Co., Barclays en Morgan Stanley

Wynn Resorts 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 16,72 miljard dollar.

Historische beurskoersen Wynn Resorts

fundmantele data wynnresorts

Het aandeel sloot donderdag op 164,28 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.