Wynn Resorts probeert online sportweddenschappen met grote korting te verkopen

 • Wynn Resorts (NASDAQ:WYNN) zou zijn online sportweddenschappen willen verkopen tegen wat lijkt op een grote korting.
 • Wynn (WYNN) probeert zijn WynnBet online gaming-app te verkopen en heeft de prijs verlaagd tot $ 500 miljoen na het schrappen van een deal om WynnBet pubic te halen door een SPAC-transactie van $ 3,2 miljard met Austerlitz Acquisition Corp. I (NYSE:AUS) in November, volgens een NY Post-rapport.
 • Matt Maddox, vertrekkend CEO van Wynn Resorts , zei tijdens de winstoproep van de casino-exploitant in november dat de markt voor de interactieve activiteiten van het bedrijf niet 'duurzaam' was.
 • "Concurrenten geven te veel uit om klanten te krijgen", zei Maddox destijds. "De economie is gewoon niet iets waar we op korte termijn aan gaan deelnemen."
 • Enkele concurrenten van WynnBet zijn DraftKings (NASDAQ:DKNG), Penn National Gaming , MGM Resorts (NYSE:MGM) en Entain's (OTCPK:GMVHF) BetMGM, Flutter Entertainment (OTCPK:PDYPY), Caesars Entertainment (NASDAQ:CZR) en Rush Street Interactive (NYSE:RSI).

  Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Las Vegas op 4.87 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 3.76 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Wynn Resorts in beeld plus taxaties 2021

  aandelenanalyses

  De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettoverlies van 169 miljoen dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 1.03 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op -64.93 te liggen.

  Van het concern worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de horecasector ligt op een nihile 1.49 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 7.22 miljard dollar. -52

  Om 21.00 koerst het aandeel 3.95 procent hoger op 66.88 dollar.

  Historische koersen Wynn Resorts 2007-2021

  aandelenanalyses wynnresorts

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.