Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Ross Stores

Morgen publiceert het Amerikaanse Ross Stores haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Ross Stores over dit jaar komt uit op 13,93 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 12,87 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Ross Stores in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 1,24 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 3,23 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 19,96.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,61 cent. Ross Stores 's dividendrendement komt neer op 0,95 procent. Het gemiddelde dividend van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een schamele 0,57 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ross Stores 's marktkapitalisatie 25,94 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 64,47 dollar.

Koershistorie Ross Stores 2007-2017

aandeel rossstores

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.