Analisten anticiperen voor 2024 op omzetstijging omzet Dollar Tree

Morgen zal het Amerikaanse Dollar Tree haar cijfers over het afgelopen kwartaal aan de pers melden. De omzet van het bedrijf uit Chesapeake over dit jaar komt uit op 31.42 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de totale baten over 2023 toen het concern 30.6 miljard dollar ontving.

Historische omzetten en resultaten Dollar Tree in beeld plus taxaties 2023

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2024 uit van een nettowinst van 1.5 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Dollar Tree 's resultaat per aandeel op een winst van 6.9 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 16.62 te liggen.

Dividendbetalingen door het bedrijf worden niet verwacht. Het gemiddelde dividend van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een relatief prima 2.43 procent.

De totale marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 25.37 miljard dollar.

Historische koersen Dollar Tree 2007-2024

aandelenanalyses dollartree

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.