Extreem hoog dividend aandeel Deutsche Telekom

Fors dividend Deutsche Telekom

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Deutsche Telekom tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,65 cent verwacht. Deutsche Telekom's dividendrendement ligt dus op 4,29 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vaste lijn communicatie sector ligt op een magere 1,28 procent.

Dividendrendementen Deutsche Telekom

Deutsche Telekom komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Op basis van de analistenschattingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 75,43 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 73,1 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Deutsche Telekom in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 3,98 miljard euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 87 cent over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 17,41 uit.

Recentste taxaties rond de 16 euro

De laatste 3 adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van Berenberg, Commerzbank en Kepler Capital Markets.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Deutsche Telekom's marktkapitalisatie 69,49 miljard euro.

Om 10.13 koerst het aandeel 0,03 procent hoger op 15,15 euro.

Historische koersen Deutsche Telekom

aandeel deutschetelekom

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.