Stevig dividendrendement Deutsche Telekom

Fors dividend Deutsche Telekom

Beleggers in het aandeel Deutsche Telekom kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Deutsche Telekom nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 60 cent. Deutsche Telekom 's dividendrendement komt neer op 4,06 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de vaste lijn communicatiebedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2,49 procent op.

Dividendrendementen Deutsche Telekom

Morgen komt het Duitse Deutsche Telekom met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2020 komt de omzet van het bedrijf uit Bonn volgens de analisten uit op 100,48 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 80,53 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Deutsche Telekom in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Deutsche Telekom Gronau ©

Deutsche Telekom
Deutsche Telekom


De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 4,62 miljard euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 97 cent over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 15,24.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 70,08 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds november vorig jaar staat het aandeel 0 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 17 euro.

Om 12.03 staat het aandeel 0,91 procent hoger op 14,78 euro.

Historische koersen aandeel Deutsche Telekom

historische koersen deutschetelekom

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.