Terugval bij Walt Disney

Walt Disney ( NYSE : DIS) heeft een slecht jaar gehad ten gevolge van verliezen van ESPN volgend op het verlies van miljoenen abonnees de laatste 6 jaar, omdat de jongere generatie steeds minder interesse heeft. Maar analisten zijn ervan overtuigd dat de aandelen tegen een lage prijs worden verhandeld en in staat zijn om te groeien omdat het management diverse stappen onderneemt om de groei nieuw leven in te blazen.

Disney heeft zijn eigen streamingdsdienst gelanceerd om te concurreren met Netflix. In tegenstelling tot Netflix, dat miljoenen moet uitgeven om inhoud te verwerven, heeft Disney al een enorme bibliotheek met inhoud. Disney zal volgend jaar EPSN diensten starten vanuit zijn apps.

Het bedrijf zal ook in 2018 de ESPN OTT dienst starten. De CEO van Disney heeft onlangs gezegd dat de winst van het bedrijf in 2017 gelijk zal zijn, maar in 2018 zal er sprake zijn van tekenen van herstel. Daarom is Disney een respectabel entertainment aandeel om aan te schaffen voor winsten op de langere termijn.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.