Analisten gaan uit van superjaar voor Kinepolis Group

Kinepolis Group zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. De omzet van het bedrijf uit over dit jaar komt uit op 582.17 miljoen euro. Zo blijkt uit de meeste recente rondgang langs de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2022 toen het concern 499.91 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kinepolis Group in beeld plus taxaties 2023

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 56 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1.94 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op 24.66 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 56 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 1.17 procent. Het doorsnee dividendrendement van de entertainmentsector ligt op een zeker aantrekkelijke 3.17 procent.

Actuele koersdoelen nabij de 57 euro

De laatste 3 adviezen voor het entertainmentbedrijf zijn afkomstig van Berenberg, KBC Securities en Kepler Capital Markets.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1.29 miljard euro.

Om 9.33 staat het aandeel 0.21 procent lager op 47.85 euro.

Historische koersen Kinepolis Group afgelopen 17 jaar

aandelenanalyses kinepolisgroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.