Aandeel Williams Companies aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Williams Companies Companies

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Williams Companies Companies nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,79 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 5,61 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de olie- en gasbedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 3,20 procent.

Dividendrendementen Williams Companies Companies

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 7,23 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 7,36 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Williams Companies Companies in beeld plus taxaties 2016

stock price

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 161 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een erg hoge 1596,5 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Williams Companies Companies's marktkapitalisatie op dit moment 23,92 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 31,93 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.