Analistenkorps rekent op winstherstel Williams Companies, aanzienlijk dividend

Fors dividend Williams Companies Companies

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Williams Companies Companies tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,9 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 6,05 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de olie- en gasbedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 2,81 procent.

Dividendrendementen Williams Companies Companies

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 7,19 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 7,36 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Williams Companies Companies in beeld plus taxaties 2016

equity research

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 123 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2 cent over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op een extreme 1570,5 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Williams Companies Companies's marktkapitalisatie 23,53 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 31,41 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.