Aandeel Hugo Boss aan kop qua Duitse dividendaandelen

Fors dividend Hugo Boss

Beleggers in het aandeel Hugo Boss kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Hugo Boss nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2,9 euro. Hugo Boss's dividendrendement is dus 4,67 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een magere 1 procent.

Dividendrendementen Hugo Boss

Morgen presenteert het Duitse Hugo Boss haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 2,93 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 2,8 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hugo Boss in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 266 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3,82 euro verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op 16,27 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Hugo Boss' nu rond de 4,29 miljard euro. Het aandeel Hugo Boss was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Hugo Boss 17 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 53 en de 81 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 320 procent hoger.

Het aandeel sloot dinsdag op 62,16 euro.

Historische beurskoersen aandeel Hugo Boss

financiele analyse hugoboss

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.