Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Hugo Boss

Morgen zal het Duitse Hugo Boss met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Metzingen over dit jaar ligt volgens de analisten op 2.29 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 1.95 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hugo Boss in beeld plus taxaties 2020

koersdata

De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 68 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 94 cent verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 40.78.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 75 cent. Hugo Boss 's dividendrendement ligt dus op 1.96 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de algemene detailhandelsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1.54 procent op.

Laatste taxaties rond de 36 euro

De meest recente adviezen voor de detailhandelaar zijn afkomstig van Jefferies & Co., Citigroup en RBC Capital Markets.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 2.65 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel maar liefst 60 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 19 en de 39 euro.

Historische koersen aandeel Hugo Boss

koersdata hugoboss

Het aandeel staat om 11.55 0.08 procent hoger op 38.33 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.