Analisten gaan uit van recordjaar voor Retail Estates

Fors dividend Retail Estates

Beleggers in het aandeel Retail Estates kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Retail Estates nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 5.34 euro. Retail Estates 's dividendrendement is dus 8.33 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een relatief royale 5.34 procent.

Dividendrendementen Retail Estates

koersgrafieken

Morgen zal het Belgische Retail Estates haar cijfers over het afgelopen kwartaal aan de pers melden. Volgens de meest recente rondvraag aan de analisten komt de totale omzet van het bedrijf uit dit jaar uit op 140 miljoen euro. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2022 toen het concern 138.86 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Retail Estates in beeld plus taxaties 2023

historische koersen

De meeste analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 92 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 6.39 euro verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 10.03 uit.

Meest recente koersdoelen rond de 1 euro

De laatste 3 adviezen voor het vastgoedconcern zijn afkomstig van DeGroof Petercam, KBC Securities en KBC Securities.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 847.82 miljoen euro.

Het aandeel koerstte vrijdag op een slotstand van 64.1 euro.

Koershistorie Retail Estates van 2007 tot 2023

historische koersen retailestates

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.