Klepierre in top Franse dividendrendementen

Fors dividend Klepierre

Beleggers in het aandeel Klepierre kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Klepierre nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,93 euro. Klepierre 's dividendrendement komt hiermee op 5,79 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de vastgoedbedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen Klepierre

Klepierre publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 1,22 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 1,21 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Klepierre in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 746 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,43 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op 13,72 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Klepierre 's marktkapitalisatie 10,38 miljard euro.

Om 12.01 koerst het aandeel 1,41 procent hoger op 33,34 euro.

Historische beurskoersen Klepierre

koersgrafieken klepierre

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.