J&J Janssen unit, SRI International werken samen aan medicijnontdekking met behulp van AI

 • De Janssen-eenheid van Johnson & Johnson (NYSE:JNJ) zal samenwerken met SRI International met behulp van het door kunstmatige intelligentie ("AI") geleide, geautomatiseerde synthetisch-chemiesysteem van laatstgenoemde om medicijnen met kleine moleculen te ontdekken.
 • De bedrijven zeggen dat het SynFini-platform Al en automatisering combineert om de ontdekking van kleine moleculen medicijnen te versnellen.
 • Meer specifiek zeggen ze dat het platform "is ontworpen om de 'design-make-test'-cyclus van multiparametrische optimalisatie in hit-to-lead- en lead-optimalisatie van kleine moleculen te versnellen.

  De omzet van het bedrijf uit New Brunswick over dit jaar komt uit op 94.28 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 82.58 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Johnson & Johnson in beeld plus taxaties 2021

  fundamenteel onderzoek

  Johnson&Johnson Janssen Leiden ©

  Johnson&Johnson
  Johnson&Johnson


  Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 26.14 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 9.8 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 17.22 te liggen.

  Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 4.16 dollar. Het dividendrendement van Johnson & Johnson ligt hiermee op 2.47 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de gezondheidsproducten- en diensten levert een beperkt dividendrendement van circa 1.27 procent op.

  Meest recente koersdoelen rond de 177 dollar

  Credit Suisse , KBC Securities en Citigroup gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 444.26 miljard dollar. 8

  Het aandeel sloot donderdag op 168.76 dollar.

  Koershistorie Johnson & Johnson 2007-2021

  fundamenteel onderzoek johnson&johnson

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.