Stevig dividendrendement Macy's

Fors dividend Macy's

Beleggers in het aandeel Macy's kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Macy's nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf vermoedelijk wel een dividend uitkeren. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 33 cent. Macy's 's dividendrendement komt dus op 3,75 procent uit. Gemiddeld levert een aandeel in de algemene detailhandelsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,46 procent op.

Dividendrendementen Macy's

Morgen presenteert het Amerikaanse Macy's haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2020 komt de omzet van het bedrijf uit New York City volgens de analisten uit op 16,83 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 25,33 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Macy's in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 1,15 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 3,61 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op -2,44 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 2,71 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 37 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 19 dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 8,8 dollar.

Historische koersen Macy's afgelopen 10 jaar

financiële analyse macy's

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.