Aanzienlijk dividendrendement Macy's

Beleggers in het aandeel Macy's kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Macy's nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,51 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 11,93 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 1,8 procent.

Historische dividendrendementen Macy's

Morgen zal het Amerikaanse Macy's haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. Over 2020 komt de omzet volgens de analisten uit op 23,8 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 25,33 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Macy's in beeld plus taxaties 2020

koersdata

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 769 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 2,45 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 5,17 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Macy's's totale beurswaarde 3,89 miljard dollar. Het aandeel Macy's was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Macy's 43 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 12 en de 26 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 38 procent hoger.

Historische beurskoersen Macy's

koersdata macys

Klikt u hier voor dividend aandeel Macy's. Om 0.30 koerst het aandeel 0 procent lager op 12,66 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.