Regeneron ziet omzet hard oplopen door covid-19

Regeneron resultaten derde kwartaal 2020

Regeneron resultaten

Regeneron stelt dat de extra onderzoeken naar een covid-19 natuurlijk wel gepaard gaan met extra ontwikkelingskosten. President Donald Trump nam in oktober het middel Regeneron en leek daarvan goed te herstellen. Het medicijn nestelt antilichamen op het covid-19 virus waardoor het niet de menselijke cellen in zou kunnen gaan. Hierdoor wordt het virus meer zichtbaar ten opzichte van de rest van het immuunsysteem.

De omzet van het Amerikaanse bedrijf Regeneron Pharmaceuticals over het afgelopen kwartaal was beduidend meer dan de meeste berekeningen van de analisten op Wall Street. De omzet steeg van 2,05 miljard dollar naar 4,59 miljard dollar zo bleek uit een rapportage van donderdag. De meeste analisten gingen uit van circa 2,35 miljard dollar.

Consensus resultaten Q3 Regeneron Pharmaceuticals

beleggen

Over 2020 verdient het bedrijf uit Tarrytown volgens de gepolste analisten uit op 8,18 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 7,86 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Regeneron Pharmaceuticals in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 3,31 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 28,75 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 20,42 te liggen.

Van Regeneron Pharmaceuticals worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de farmaciebedrijven ligt op een summiere 0,21 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Regeneron Pharmaceuticals ' momenteel circa 62,88 miljard dollar. Het aandeel Regeneron Pharmaceuticals was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds november vorig jaar staat het aandeel Regeneron Pharmaceuticals maar liefst 81 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 324 en de 665 dollar.

Het aandeel staat om 21.53 0,24 procent hoger op 587,14 dollar.

Koershistorie Regeneron Pharmaceuticals 2007-2020

aandelenanalyse regeneronpharmaceuticals

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.