Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Zalando

Morgen komt het Duitse Zalando met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het bedrijf uit Berlin over dit jaar komt uit op 7,83 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 6,48 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Zalando in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 216 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 83 cent verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een forse 99,71 te liggen.

De meeste analisten gaan er vanuit dat Zalando geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de handelssector ligt op een magere 0,32 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Zalando 's marktkapitalisatie 20,51 miljard euro. Het aandeel Zalando was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Zalando maar liefst 107 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 27 en de 88 euro.

Het aandeel staat om 11.16 1,74 procent hoger op 82,76 euro.

Historische beurskoersen Zalando

historische koersen zalando

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.