Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Zalando

Zalando komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Berlin op 10.28 miljard euro. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 7.98 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Zalando in beeld plus taxaties 2021

financiële analyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 262 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 1.03 euro verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op een heel forse 93.05.

De consensus van de analisten luidt dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de handelsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.82 procent op.

Laatste taxaties rond de 115 euro

De laatste 3 adviezen voor het handelsbedrijf zijn afkomstig van Deutsche Bank , Independent Research en Credit Suisse

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 23.83 miljard euro. 51

Historische beurskoersen aandeel Zalando

financiële analyse zalando

Om 12.54 staat het aandeel 1.9 procent hoger op 95.84 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.