Analisten:meer omzet Snap in het verschiet

Morgen komt het Amerikaanse Snap met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2020 komt de omzet volgens de analisten uit op 2,2 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 1,72 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Snap in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 302 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een verlies van 18 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -154,61.

Analisten rekenen er niet op dat Snap dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de internetbedrijven ligt op een schamele 0,48 procent.

Snap's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 27,81 miljard dollar. Het aandeel Snap was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds oktober vorig jaar staat het aandeel Snap maar liefst 106 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 8 en de 29 dollar.

Historische koersen Snap voorbije 10 jaar

financiële analyse snap

Klikt u hier voor dividend aandeel Snap. Het aandeel sloot maandag op 27,83 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.