Lowe's op recordjacht aldus analisten

Morgen opent het Amerikaanse Lowe's haar boeken over het afgelopen kwartaal. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Lowe's over dit jaar komt uit op 68,51 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 65,02 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lowe's in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 3,8 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 4,52 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 17,75 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,53 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 1,91 procent. Het doorsnee dividend van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een schamele 1,09 procent.

Lowe's 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 73 miljard .

Het aandeel sloot vrijdag op 80,22 dollar.

Historische beurskoersen Lowe's

aandeel lowe's

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.