BlackRock in top Amerikaanse dividendrendementen

Beleggers in het aandeel BlackRock kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel BlackRock nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 14,28 dollar. BlackRock's dividendrendement komt hiermee op 3,12 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de investeringsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 8,33 procent op.

Historische dividendrendementen BlackRock

BlackRock publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 14,14 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 14,54 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten BlackRock in beeld plus taxaties 2020

koersdata

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 4,07 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 26,15 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 17,52 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt BlackRock's totale beurswaarde 72,16 miljard dollar. Het aandeel BlackRock was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds april vorig jaar staat het aandeel BlackRock 1 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 324 en de 577 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 122 procent hoger.

Historische beurskoersen BlackRock

koersdata blackrock

Klikt u hier voor dividend aandeel BlackRock. Het aandeel sloot vrijdag op 458,03 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.