Unibail-Rodamco-Westfield in top Nederlandse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. De consensus van het dividend ligt op 9,5 euro per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 19,34 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de vastgoedbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 8,63 procent op.

Historische dividendrendementen Unibail-Rodamco-Westfield

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 2,75 miljard euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2018 toen het concern 3,38 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Unibail-Rodamco-Westfield in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 1,53 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 11,47 euro verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 4,28.

Laatste taxaties rond de 91 euro

Deutsche Bank, KBC Securities en Oddo Seydler Bank gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Unibail-Rodamco-Westfield's beurswaarde 6,79 miljard euro. Het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield 63 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 47 en de 157 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 63 procent hoger.

Koershistorie Unibail-Rodamco-Westfield van 2007 tot 2020

fundamantele data unibail-rodamco-westfield

Klikt u hier voor dividend aandeel Unibail-Rodamco-Westfield. Om 10.15 koerst het aandeel 0,94 procent lager op 49,13 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.