Analistengilde verwacht omzetstijging British Land, fors dividend

Fors dividend British Land

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel British Land nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 30 GBp. British Land 's dividendrendement komt hiermee uit op 4,47 procent. Het gemiddelde dividend van de financiële dienstverleners ligt op een prima 1,64 procent.

Dividendrendementen British Land

Morgen komt het Engelse bedrijf British Land met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van British Land over dit jaar komt uit op 640,87 miljoen GBp. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 515 miljoen GBp bedroeg.

Historische omzetten en resultaten British Land in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De analisten rekenen voor 2017 op een nettowinst van 383 miljoen GBp. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 37 GBp. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 18,15 te liggen.

Laatste taxaties rond de 650 GBp

Morgan Stanley , Liberum en UBS gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt British Land 's marktkapitalisatie 692,85 miljard GBp.

Om 9.52 staat het aandeel 0,22 procent lager op 671,5 GBp.

Historische koersen British Land

fundamenteel onderzoek britishland

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.