Aandeel Randstad aan kop qua Nederlandse dividendaandelen

Fors dividend Randstad

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Randstad tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,05 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 3,78 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de uitzendbureaus ligt op een aantrekkelijke 1,70 procent.

Dividendrendementen Randstad

Randstad publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 22,92 miljard euro. Dit is fors meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 19,22 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Randstad in beeld plus taxaties 2016

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 763 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4,22 euro over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 12,84 te liggen.

Actuele koersdoelen rond de 3 euro

DZ Bank, Baader Bank en Oddo Seydler Bank gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Randstad 's marktkapitalisatie 9,87 miljard euro.

Het aandeel staat om 10.26 2,29 procent hoger op 54,2 euro.

Historische koersen Randstad

financiele analyse randstad

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.