Randstad nu bij de hoogste dividendrendementen in Nederland

Fors dividend Randstad

Beleggers in het aandeel Randstad kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Randstad nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2.06 euro verwacht. Het dividendrendement komt hiermee op 3.93 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de uitzendsector ligt op een relatief royale 4.82 procent.

Dividendrendementen Randstad

fundamantele data

Randstad gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 25.55 miljard euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2022 toen het concern 27.57 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Randstad in beeld plus taxaties 2023

beurskoersen

Randstad Coca Cola Tilburg ©

Randstad
Randstad


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 755 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4.13 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12.7.

Meest actuele taxaties rond de 52 euro

Citigroup , Exane BNP Paribas en KBC Securities gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 9.6 miljard euro.

Het aandeel staat om 9.22 0.84 procent hoger op 52.46 euro.

Historische koersen aandeel Randstad

beurskoersen randstad

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.