Analisten rekenen op recordjaar Kingfisher

Fors dividend Kingfisher

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Kingfisher nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 11 GBp per aandeel. Het dividendrendement van Kingfisher ligt hiermee op 3,17 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een summiere 1,44 procent.

Dividendrendementen Kingfisher

Morgen komt het Engelse bedrijf Kingfisher met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 11,22 miljard GBp. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 10,44 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kingfisher in beeld plus taxaties 2016

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 537 miljoen GBp. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 24 GBp over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 14,48.

Laatste koersdoelen rond de 334 GBp

Het aandeel Kingfisher wordt door 12 fundamentele analisten gevolgd. Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 356,2 GBp. Dit is circa 3 procent meer dan de huidige beurskoers van 347,4 GBp.

De laatste 3 adviezen voor de detailhandelaar zijn afkomstig van JP Morgan Jefferies & Co. en UBS .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Kingfisher's marktkapitalisatie 816,39 miljard GBp.

Om 9.28 staat het aandeel 0,26 procent lager op 347,4 GBp.

Historische beurskoersen Kingfisher

koersdata kingfisher

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.