Analisten gaan uit van superjaar voor Barratt Developments

Fors dividend Barratt Developments

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Barratt Developments nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 36 GBp. Barratt Developments 's dividendrendement komt hiermee op 7 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 2,38 procent.

Dividendrendementen Barratt Developments

Morgen publiceert het Engelse bedrijf Barratt Developments haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 4,4 miljard GBp. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 4,24 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Barratt Developments in beeld plus taxaties 2016

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 548 miljoen GBp. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 55 GBp over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 9,35 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Barratt Developments 's marktkapitalisatie 512,16 miljard GBp.

Om 10.43 staat het aandeel 0,49 procent hoger op 514,5 GBp.

Historische koersen Barratt Developments voorbije 10 jaar

financiele analyse barrattdevelopments

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.