Analisten verwachten over 2019 dalende omzet Johnson & Johnson

Morgen zal het Amerikaanse Johnson & Johnson haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 81,22 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 81,58 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Johnson & Johnson in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 23,14 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 8,6 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,62 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3,75 dollar. Johnson & Johnson's dividendrendement komt hiermee op 2,79 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een nihile 1 procent.

Recentste taxaties rond de 145 dollar

De laatste 3 adviezen voor het gezondheidsbedrijf zijn afkomstig van Credit Suisse, KBC Securities en Independent Research.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Johnson & Johnson' momenteel circa 360,26 miljard dollar. Het aandeel Johnson & Johnson was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Johnson & Johnson 9 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 121 en de 149 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 134,3 dollar.

Historische beurskoersen Johnson & Johnson

beurskoers johnson&johnson

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.