In de offshore diensten-/distributiesector de microcaps aan kop qua dividend

We zien binnen de offshore diensten-distributie gematigde spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds augustus vorig jaar koerst de sector ruim 6 procent verlies. Bij de winnaars zien we onder andere Gaztransport et Technigaz SA, TC PipeLines LP en Sunoco LP. Relatief grote verliezen waren er voor Dynagas LNG Partners LP, Altus Midstream Co en Blueknight Energy Partners LP.

Kerncijfers offshore diensten-distributie

aandelenanalyse

De afgelopen tijd zien we vooral bij de megacaps behoorlijk positieve rendementen. Bij de rode lantaarn dragers zien we vooral smallcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen offshore diensten-distributie

aandeel

Met betrekking tot de koers/winst-verhoudingen zien we een uniform beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De megacaps kosten met een koers/winst-verhouding van 17 het meeste. De smallcaps noteren op 12 maal de winst per aandeel. NWF, Navigator Holdings en Awilco LNG ASA zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere Navios Maritime Acquisition, Transneft' PAO en Oasis Midstream Partners LP.

Hoogste dividendrendementen offshore diensten-distributie

aandelenanalyse

Het doorsnee dividendrendement is met circa 5.8 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Navios Maritime Acquisition, Antero Midstream en Sprague Resources LP.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.