Beleggersfair 27 sept. Beurs van Berlage in aantocht

Op vrijdag 27 september is er alweer de beleggersfair van dit jaar. Ditmaal dus veel eerder in het najaar. Voorheen werden de grote beleggersevents vaak in november gehouden. Ditmaal is de beleggersfair weer in de Beurs van Berlage en dus op loopafstand van het station Amsterdam Centraal. Roelof Hemmen, bekend van RTL en BNR, is deze dag de dagvoorzitter.

De BeleggersFair 2019 is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. Een dag waarbij zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als gevorderde beleggers die meer uit financiële markten willen halen op hun wenken worden bediend. Met stands, snelcursussen, masterclasses, live trading, tips voor 2020 en optredens van beursgoeroes.

Bekende sprekers zijn onder andere Martijn Rozemuller van Think ETF’s | Van Eck, Ansgar John Brenninkmeijer en Hendrik Oude Nijhuis van Valuemachinesfund, Ivo Feeke van Voordegroei, Edin Mujagic van OHV Vermogensbeheer, Erik Mauritz van BNP Paribas en Nico Bakker van BTAC.

Analist.nl is wederom mediapartner van de BeleggersFair 2019 en mag gratis tickets weggegeven. De BeleggersFair 2019 heeft een spannend plenair programma en vele activiteiten op de beursvloer met aansluitend vele educatieve masterclasses. Mis het niet! Gebruik de kortingscode: ANL19 Klikt u hier om u aan te melden.

Beleggersfairamsterdam