Flossbach von Storch werkt in de toekomst samen met BNP Paribas als bewaarder

Focus op de internationalisering van de fondsenactiviteiten; “Profiteren van het wereldwijde netwerk” Flossbach von Storch speelt in op de toenemende internationalisering van zijn fondsenactiviteiten. Vanaf november 2024 zal het bedrijf samenwerken met de grote Franse bank BNP Paribas als depositaris. De samenwerking blijft niet beperkt tot het bewaren van activa, maar omvat ook andere diensten, zoals fondsadministratie.

“We moeten ervoor zorgen dat we in de toekomst ook buiten onze thuismarkt een eersteklas service kunnen bieden. BNP Paribas heeft een wereldwijd netwerk in verschillende tijdzones", zegt Christian Schlosser, lid van de Raad van Bestuur van Flossbach von Storch Invest S.A. en partner bij het moederbedrijf. Het netwerk wordt gekenmerkt door technologische uitmuntendheid en een speciale dekking, zoals de vele lokale eenheden. Het doel is om hier in de toekomst van te profiteren.

Naast de thuismarkt Duitsland verdeelt Flossbach von Storch zijn beleggingsfondsen nu ook in Spanje, Italië, België, Luxemburg, Portugal, Liechtenstein, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.