General Mills in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend General Mills

Beleggers in het aandeel General Mills kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel General Mills nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,98 dollar. Het dividendrendement van General Mills ligt hiermee op 3,94 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Dividendrendementen General Mills

Morgen presenteert het Amerikaanse General Mills haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van General Mills over dit jaar komt uit op 15,71 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 15,62 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten General Mills in beeld plus taxaties 2018

fundmantele data

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 1,85 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 3,17 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15,84 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van General Mills ' momenteel circa 29,97 miljard dollar.

Het aandeel sloot zondag op 50,21 dollar.

Historische koersen General Mills voorbije 10 jaar

fundmantele data generalmills

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.