Yatra Online werkt samen met Flipkart's Cleartrip om het bereik in India te vergroten

  • Yatra Online (NASDAQ:YTRA) heeft een samenwerking aangekondigd met Flipkart's Cleartrip. Door de samenwerking wordt de inventaris van hotels en gastgezinnen van Yatra .com tegen realtime prijzen op Cleartrip weergegeven.
  • Krachtens deze overeenkomst hebben Cleartrip-klanten nu toegang tot de voorraad van 94.000 hotels en gastgezinnen van Yatra .com van verschillende soorten, variërend van luxe 5-sterrenaccommodaties tot alternatieve accommodaties zoals villa's, pensions en serviceappartementen in meer dan 1.400 + steden en dorpen.
  • De toevoeging van Yatra 's inventaris met realtime prijzen op Cleartrip, stelt zowel binnenlandse als internationale reizigers in staat om toegang te krijgen tot een bredere selectie van relevante en ideale accommodaties om aan hun reisbehoeften te voldoen. Bovendien zal het de kansen en zakelijke mogelijkheden voor de hotelpartners uitbreiden en vergroten.
  • Yatra .com zal ook profiteren van deze samenwerking door het grote klantenbestand van Flipkart en Cleartrip. Deze strategische samenwerking tussen Yatra en Cleartrip, beide toonaangevende merken op het gebied van online reizen in India, heeft tot doel het hele horeca- en reisecosysteem een ​​boost te geven en de gevoelens van zowel klanten als leveranciers voor gastvrijheid te verbeteren terwijl we uit de pandemie komen .
  • "We waarderen het vertrouwen dat Cleartrip en Flipkart in Yatra hebben getoond door Yatra te selecteren als hun voorkeursleverancier voor binnenlandse hotels", aldus Yatra Online mede-oprichter en CEO Dhruv Shringi.