Constellation Brands gaat brouwerij van $ 1,3 miljard bouwen in het zuidoosten van Mexico

 • Constellation Brands (STZ) heeft overeenstemming bereikt met de Mexicaanse regering om een brouwerij van $ 1,3 miljard te bouwen in het zuidoosten van Mexico, volgens een WSJ-rapport.
 • De nieuwe plannen komen er nadat de Mexicaanse regering Constellation dwong een bijna voltooide brouwerij in de grensstad Mexicali te sluiten. Inwoners van de stad stemden begin 2020 tegen het project vanwege zorgen over overmatig watergebruik. Het bedrijf erkende een verlies van $ 700 miljoen als gevolg van de sluiting.
 • De exacte locatie van de nieuwe brouwerij is nog niet bekend, maar bronnen zeggen dat de Corona- en Modelo-maker een plek in de buurt van de haven van Coatzacoalcos overweegt, waardoor het bedrijf zijn bieren gemakkelijk naar de VS kan exporteren door zee. Een locatie in het onderontwikkelde zuidoosten, ver van de VS, betekent echter dat Constellation waarschijnlijk met hogere kosten zal worden geconfronteerd.

  De omzet van het concern uit Victor over dit jaar komt uit op 8.7 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 8.61 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Constellation Brands in beeld plus taxaties 2021

  aandelenanalyse

  De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 1.91 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 9.93 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 23.85 te liggen.

  Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2.94 dollar. Constellation Brands 's dividendrendement is dus 1.24 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de brouwerijen levert een beperkt dividendrendement van circa 1.45 procent op.

  De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 39.74 miljard dollar. 13

  Om 21.22 staat het aandeel 0.41 procent hoger op 236.81 dollar.

  Historische koersen Constellation Brands 2007-2021

  aandelenanalyse constellationbrands

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.