Analisten:minder omzet Constellation Brands in het verschiet

Morgen zal het Amerikaanse Constellation Brands haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De omzet van het concern uit Victor over dit jaar komt uit op 8.59 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2020 toen de omzet 8.61 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Constellation Brands in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 1.94 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Constellation Brands 's resultaat per aandeel op een winst van 10.09 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 22.39 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3.06 dollar. Constellation Brands 's dividendrendement komt neer op 1.35 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de brouwerijen ligt op een zeker aantrekkelijke 1.56 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 37.92 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds juni vorig jaar staat het aandeel maar liefst 28 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 161 en de 245 dollar.

Historische koersen aandeel Constellation Brands

historische koersen constellationbrands

Het aandeel sloot maandag op 225.94 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.