Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet TKH Groep

Morgen publiceert het Nederlandse TKH Groep haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het bedrijf uit Haaksbergen over dit jaar komt uit op 1.39 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 1.29 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten TKH Groep in beeld plus taxaties 2021

koersdata

TKH Groep Twente Haaksbergen ©

TKH
TKH


De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 74 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van TKH Groep 's resultaat per aandeel op een winst van 2.05 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op 22.89 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1.3 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 2.77 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de gediversifieerde industriele bedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1.95 procent op.

Laatste koersdoelen rond de 50 euro

De meest recente adviezen voor het gediversifieerde industriële bedrijf zijn afkomstig van Berenberg, ING en DeGroof Petercam.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 1.97 miljard euro. 41

Historische beurskoersen TKH Groep

koersdata tkhgroep

Om 11.47 koerst het aandeel 4.01 procent lager op 46.92 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.