Aandeel TKH Groep al jaren bij Nederlandse koplopers

Het aandeel TKH Groep leverde beleggers de afgelopen jaren stevige koerswinsten op. Het aandeel was de afgelopen 5 jaar met een stevige winst van 64 procent één van de beste aandelen van Nederland. Het gemiddelde Nederlandse aandeel won de afgelopen 5 jaar ruim 165 procent. BE Semiconductor, Envipco en AMG behoren ook tot de winnaars over de afgelopen 5 jaar.

Rendementen TKH Groep versus Nederlandse aandelen

Buy & hold rendementen aandeel TKH Groep over diverse periodes, exclusief dividendrendementen

Beleggers die het aandeel in 2007 kochten staan nu op een forse winst van 447 procent. Over de afgelopen 90 dagen staat het aandeel op een verlies van procent.

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 1,75 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 1,63 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten TKH Groep in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 127 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3,05 euro verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 13,78 uit.

Fors dividend TKH Groep

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,61 euro verwacht. TKH Groep's dividendrendement komt hiermee uit op 3,83 procent. Het doorsnee dividendrendement van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een summiere 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt TKH Groep's totale beurswaarde 1,77 miljard euro. Het aandeel TKH Groep was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel TKH Groep 17 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 38 en de 60 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 447 procent hoger.

Historische koersen aandeel TKH Groep

aandelenanalyses tkhgroep

Het aandeel staat om 11.58 2,09 procent hoger op 42,04 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.