Omzetstijging Bilfinger Berger aldus consensus analisten

Morgen komt het Duitse Bilfinger Berger Berger met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Mannheim volgens de analisten uit op 3.83 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2020 toen het concern 3.46 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bilfinger Berger Berger in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Bilfinger Berger Berger Dortmund Roergebied ©

Bilfinger
Bilfinger


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 45 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1.11 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 25.87 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 79 cent per aandeel. Bilfinger Berger Berger's dividendrendement komt hiermee uit op 2.75 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriele bedrijven ligt op een relatief royale 1.99 procent.

Recentste taxaties rond de 25 euro

UBS , Independent Research en Kepler Capital Markets gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1.16 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel maar liefst 84 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 33 euro.

Historische koersen Bilfinger Berger Berger

koersgrafieken bilfingerberger

Het aandeel staat om 10.22 1.25 procent lager op 28.72 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.