Bilfinger Berger in Duitse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Bilfinger Berger Berger

Beleggers in het aandeel Bilfinger Berger Berger kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Bilfinger Berger Berger nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,04 euro. Bilfinger Berger Berger's dividendrendement ligt dus op 3,36 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële goederensector ligt op een relatief royale 7 procent.

Dividendrendementen Bilfinger Berger Berger

Over 2018 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 4,31 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 4,15 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Bilfinger Berger Berger in beeld plus taxaties 2018

aandeel

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 76 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 2,06 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,02 te liggen.

Recentste taxaties rond de 37 euro

De laatste 3 adviezen voor het industriële goederenbedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, DZ Bank en Independent Research.

Bilfinger Berger Berger's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 1,31 miljard . Het aandeel Bilfinger Berger Berger bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Bilfinger Berger Berger 15 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 24 en de 47 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 20 procent hoger.

Het aandeel staat om 9.48 0,06 procent hoger op 30,94 euro.

Historische koersen aandeel Bilfinger Berger Berger

aandeel bilfingerberger

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.