Omzetstijging Walgreens Boots aldus consensus analisten

Morgen opent het Amerikaanse Walgreens Boots Boots haar boeken over het afgelopen kwartaal. Over 2021 komt de omzet van het bedrijf uit Bethesda volgens de analisten uit op 1.13 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 1.08 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Walgreens Boots Boots in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Walgreens Boots Boots Chicago ©

Walgreens Boots
Walgreens Boots


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 275 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 8.55 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 11.81.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2 dollar. Walgreens Boots Boots's dividendrendement komt dus op 1.98 procent uit. Het gemiddelde dividendrendement van de supermarkten ligt op een zeker aantrekkelijke 2.2 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 3.03 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 152 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 25 en de 114 dollar.

Historische koersen Walgreens Boots Boots 2007-2021

historische koersen walgreensboots

Klikt u hier voor dividend aandeel Walgreens Boots. Het aandeel sloot maandag op 100.95 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.