Analisten gaan uit van recordomzet Paychex

Morgen publiceert het Amerikaanse Paychex haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 3,35 miljard dollar. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 3,15 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Paychex in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyse

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 860 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,38 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 29,32 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,91 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 2,74 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een magere 0,42 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Paychex 's marktkapitalisatie 25,15 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 69,77 dollar.

Historische beurskoersen Paychex

aandelenanalyse paychex

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.