Boeing dit jaar beste Dow-aandeel

Het aandeel Boeing behoort dit jaar tot de absolute winnaars van de Dow Jones Industrial Average Index . Het aandeel staat dit jaar bijna 90 procent hoger en is daarmee de beste in de Dow. Nummer 2 Caterpillar won ruim 54 procent en staat daarmee nog zelfs op ruime afstand van de nummer 1. Andere winnaars in de Amerikaanse hoofdindex zijn onder andere Apple , Visa en McDonald's .

Winnaars Dow Jones 2017

Dowwinnaars

Ook in de voorgaande jaren scoorde het gemiddelde Dow-aandeel forse winsten. De rendementen in de tabellen zijn de rendementen gemeten vanaf die looptijden. Dus over de afgelopen 10 jaar won het gemiddelde Dow-aandeel ruim 102 procent. 2008, dus net na de kredietcrisis, was een super instapmoment want gemeten vanaf dat jaar staat het gemiddelde Dow-aandeel 242 procent in de plus.

Maar 5 verliezers Dow Jones 2017

Dowverliezers.jpg

Het aantal verliezers in de Dow Jones is met 5 absoluut erg laag te noemen. Natuurlijk is de min van ruim 43 procent van General Electric extreem maar het gemiddelde Dow-aandeel staat dit jaar ruim 20 procent in de plus. Dit nog exclusief de ontvangen dividenden.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.