Boeing heeft Air Force contractwijziging toegekend

 • Boeing (NYSE: BA) heeft een contractwijziging van ~ $ 1,69 miljard gekregen voor de productie van Lot Six van KC-46-vliegtuigen, abonnementen en licenties en G081
 • De wijziging voorziet in de uitoefening van een optie voor een extra hoeveelheid van 12 KC-46 vliegtuigen, data, abonnementen en licenties en G081 plat bestand dat wordt geproduceerd onder het basiscontract
 • Het werk wordt uitgevoerd in Seattle, Washington en zal naar verwachting op 30 april 2023 zijn voltooid
 • Het Air Force Life Cycle Management Center, Wright-Patterson Air Force Base, Ohio, is de contracterende activiteit

  Fundamentals Boeing

  Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Chicago volgens de analisten uit op 57.94 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 84.82 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Boeing in beeld plus taxaties 2020

  aandeel

  Boeing Oekraine ©

  Boeing
  Boeing


  De analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 5.66 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 9.73 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -21.32 te liggen.

  Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. De consensus van het dividend ligt op 1.81 dollar per aandeel. Het dividendrendement van Boeing ligt hiermee op 0.87 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de luchtvaart- & defensiesector ligt op een summiere 0.2 procent.

  Actuele koersdoelen nabij de 262 dollar

  Berenberg, RBC Capital Markets en JP Morgan gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 117.73 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel 34 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 89 en de 350 dollar.

  Historische koersen Boeing voorbije 10 jaar

  aandeel boeing

  Klikt u hier voor dividend aandeel Boeing. Het aandeel sloot donderdag op 207.41 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.