Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Rolls-Royce

Morgen opent het Engelse Rolls-Royce haar boeken over het afgelopen kwartaal. De omzet van het bedrijf uit Derby over dit jaar komt uit op 10.98 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 16.59 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Rolls-Royce in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Rolls-Royce Royce Eindhoven ©

Rolls-Royce
Rolls-Royce


Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 2.91 miljard GBp. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een verlies per aandeel van 70 GBp over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op -1.6.

Analisten gaan er niet van uit dat het bedrijf over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de luchtvaart- & defensiebedrijven ligt op een magere 0.44 procent.

Recentste taxaties rond de 90 GBp

De laatste 3 adviezen voor het luchtvaart/defensiebedrijf zijn afkomstig van Goldman Sachs , UBS en Credit Suisse

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 618.15 miljard GBp. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel 47 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 35 en de 223 GBp.

Historische koersen Rolls-Royce

financiële analyse rolls-royce

Klikt u hier voor dividend aandeel Rolls-Royce. Het aandeel staat om 10.42 3.93 procent hoger op 111.9 GBp.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.