Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Micron Technology

Morgen publiceert het Amerikaanse Micron Technology haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Boise over dit jaar ligt volgens de analisten op 24,41 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 21,44 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Micron Technology in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

micron ©

micron
micron


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 4,25 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3,87 dollar verwacht. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 19,93 te liggen.

De consensus van de analisten luidt dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van halfgeleiders levert een beperkt dividendrendement van circa 0,25 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 85,28 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf januari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 34 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 31 en de 79 dollar.

Historische koersen Micron Technology voorbije 10 jaar

beurskoers microntechnology

Klikt u hier voor dividend aandeel Micron Technology. Het aandeel sloot woensdag op 77,11 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.