Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Foot Locker Inc

Morgen zal het Amerikaanse Foot Locker Inc haar resultaten over het afgelopen kwartaal bekend maken. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit New York City volgens de analisten uit op 7,42 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 8,01 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Foot Locker Inc in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 201 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 1,87 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21,36 uit.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 63 cent. Het dividendrendement van Foot Locker Inc ligt hiermee op 1,58 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de persoonlijke goederensector ligt op een magere 0,2 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op 14 januari een interim-dividend van 15 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 4,51 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 3 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 17 en de 44 dollar.

Historische koersen Foot Locker Inc voorbije 10 jaar

aandelenanalyses footlockerinc

Klikt u hier voor dividend aandeel Foot Locker Inc. Het aandeel sloot woensdag op 39,94 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.