Pharming maakt Jeroen Wakkerman nieuwe CFO

Pharming Group N.V. (“ Pharming ” of “de Onderneming”), (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt de benoeming bekend van Jeroen Wakkerman als Chief Financial Officer (CFO) met ingang van 16 november 2020.

Jeroen Wakkerman heeft veel ervaring als CFO en financieel directeur van multinationale ondernemingen, met een bewezen staat van dienst gedurende meer dan tien jaar in diverse sectoren in financiële en senior managementfuncties, inclusief de ondernemings-brede implementatie van ERP-systemen, business development, succesvolle kapitaalmarkttransacties en fusies en overnames, én de succesvolle integratie van onder andere Amerikaanse acquisities.

Hiervoor was hij bijna vijf jaar CFO van Nutreco N.V., een wereldwijd vooraanstaand speler op het gebied van diervoeding en aquafeed. Tot dan was Jeroen CFO van SHV Energy N.V., Financieel Directeur bij Calor Gas (VK) en bekleedde hij verschillende financiële en commerciële functies bij Unilever en Rabobank. Hij heeft de Nederlandse nationaliteit en woont ook in Nederland. Hij studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen en is Chartered Treasurer (VK) en Chartered Management Accountant (VK).