Extreem hoog dividend aandeel Freenet

Fors dividend Freenet

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Freenet nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,65 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 5,21 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de telecommunicatiebedrijven ligt op een nihile 1,32 procent.

Dividendrendementen Freenet

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 3,46 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 3,36 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Freenet in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een nettowinst van 251 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1,96 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 16,16 te liggen.

Laatste taxaties rond de 32 euro

Equinet-ag, DZ Bank en Kepler Capital Markets gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Freenet 's marktkapitalisatie 4,06 miljard euro.

Om 11.58 stond het aandeel 0,17 procent hoger op 31,68 euro.

Historische beurskoersen aandeelFreenet

beurskoers freenet

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.